Hopes, Dreams and Plans for the Next 365 days


Salam..


Yess..ini task terakhir bagi 30 Days Project..tulis entry ini sambil lap-lap peluh..penat jugak buat task ni..ha ha..


Untuk menjawab soalan ini :


" Hopes ,Dreams and Plans for teh Next 365 Days "

SATU :

Menggigihkan diri untuk menurunkan berat kepada 50 Kg..berat sekarang ?? aku berat seh tapi belum lah sampai tahap obes lagi tapi hampir obes..aih..


DUA :

Mengumpul duit dengan lebih banyak dan kurangkan aktiviti pemborosan..Aku mesti beli "benda" tu jugak tahun depan..


TIGA :

Maintain CGPA terkini dan cuba untuk tidak jatuh tergolek lagi pada sem-sem yang akan datang..cara nya ? konfirm lah kena kurang kan kemalasan dan tingkatkan usaha dan kerajinan..uhh..@#$%


EMPAT :

Menjadi blogger yang berjaya di dunia dan akhirat..ewahh tak boleh belah gila ayat..ha ha :p


LIMA :

Be more stronger and happier for the next 365 days :)


ENAM :

Fight for this love....ajaja fighting !! ha ha




Happy New Year Everyone !!


14 Heart Beats:

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

Happy New Year too.. :)

echah mashuri said... [Reply to comment]

wahhh!!gambte dearr!same2 kite diet..eheehh

Miss Yaty said... [Reply to comment]

gudluck dear!! nak kumpul duit nak beli 'benda' ape?hihi...

semoga zuhanis berjaya mendapat dekan next sem ye ^_^

gudluck!!! :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply to comment]

happy new yearr:D semoga tahun baru lebih bermakna daripada sebelumnya!

Mohd Nor Quiyyum said... [Reply to comment]

aigoo

jayne said... [Reply to comment]

ganbate yunk! :D

♥ Teacher Rinz ♥ said... [Reply to comment]

yank..nt aku wtkan header kau eh..i tgh bz giler2 ni

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@AiDa AzRyN

happy new year to you too !! hee :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@echah mashuri

jom..dis year badan kita mesti jadi kurus macam fasha sandha..ha ha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Miss Yaty

ahaha..benda tu adelah wishlust pertama sy..hee

okay..jom kita berusaha bersama !! hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@FIFIEY LYCHEE MARATION

happy new year tok awak juga..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Mohd Nor Quiyyum

uikss ??

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@jayne

haip..tq jayne !! hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@♥ Teacher Rinz ♥

eh..ok2 nanti bila yuu dah xbz bgathu i eh..he he