Kenapa Beli Burung Itu ?


Salam..


Okay cerita nya begini..minggu lepas abah aku balik sambil bawa satu binatang..gila lah excited pulak aku tak pernah-pernah abah balik bawak pet macam tu..ha ha


Sekali dia beli seekor burung siap bersangkar lagi..comel betul..ha ha..eh..tapi kenapa dia non-stop berbunyi sampai aku rasa annoying betul..?? aku tak rasa seekor burung yang normal akan berbunyi macam tu..


nampak macam real aje..


Ceh..rupa nya burung tu burung mekanikal senang kata burung mainan der..ha ha..dan dia akan berbunyi setiap kali di"stimulate" oleh sentuhan atau gegaran..loh..beria je semangat lebih ingat tu burung betul..


ketara sungguh ia seekor burung mainan !!


Aku masih tak paham apa motif abah beli burung mainan ni..kan bagus beli je burung betul seekor..boleh jugak bela bagi makan dia dedak ke apa..


Masih konfius..rumah korang ada jugak tak benda ni..aku rasa nak tarik ekor dia bagi senyap sikit..ha ha.. :p



13 Heart Beats:

shapoji said... [Reply to comment]

seriously, aku rase ayah kau beli utk kau main kot....hihihi...
motif?

Kamil ace said... [Reply to comment]

kan sng tu nk jge..hahahah

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

hahaha.lawak la. tapi comel :)

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

hahaha.lawak la. tapi comel :)

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

hahaha.lawak la. tapi comel :)

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

hahaha.lawak la. tapi comel :)

NARDtheNERD said... [Reply to comment]

nampak kat pasar malam harituu.
ehehe.
:)

☺[ai][sUmi]☺Chan said... [Reply to comment]

hihiiI~ umah sumi pun hai tu hampir2 beli.. sbb mahal tak jadi.. plus xleh nak belai ke apa.. now dah bela ayam serama.. ade kawan.. :P

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@shapoji

benda tu dah lah mahal..memang aku xdpt baca apa moti bapak aku sebenarnya..ha ha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Kamil ace

yelah..tp bsing sgt..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@ღ TeRU²bOzUღ

saape yg comel?ha ha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@NARDtheNERD

oh ye ke..nape xbeli satu? hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@☺[ai][sUmi]☺Chan

tu lah kan..sy pun xphm benda tu mahal..baik beli binatang betul ni? hee