Dulu Aku Nerd Part II


Dulu aku pernah jadi nerd..dulu bila pertama kali aku pijak bumi shah alam..daripada asal nya aku belajar di sekolah celah pokok kelapa sawit..fuh..nasib baik aku tak cultural shock..ha ha..aku masih maintain nerd sampai habis belajar setahun kat sana.. :p


Nerd macam mana tu..ye lah..hujung minggu duduk bilik belajar..tapi pandai nya tak pun..grr..tak kuar mana-mana bila cuti..mekdi pun tak pernah makan..Vincci..Subway..aku tak pernah tahu pun kewujudan tempat tu masa dulu..ha ha..


Dulu fakulti aku jauh.setiap hari nak pergi kelas kena berebut bas dengan beribu-ribu umat dekat bus stop sebab nak pergi fakulti..eh..siapa duduk uitm shah alam tahu lah seksa nak naik bas waktu pagi dari Melati tu macam mana..huh..so nak tak nak skill berebut bas tu memang kena dipupuk lah..kalau tak memang tak naik bas lah kau sampai petang dik..


Dulu ini buku sepanjang setahun di sana..aku tak ada favourite book..sebab semua pun aku tak suka..aku suka baca notes je bila exam..ha ha..tapi paling seksa dengan buku fizik bawah sekali..tebal ya ampun tak boleh nak cerita..paling tertekan bila kelas aku kena angkut buku tebal tu sambil berebut bas..kalau tak naik bas pun angkut sambil berjalan..patut lah dulu lengan aku sasa..sebab buku ni rupa nya..ha ha..


books

Dulu ini lah classmates aku..ha ha..jangan cari aku kat mana..mesti tak jumpa punya :p diorang memang semua best-best belaka lah..he he..dulu kalau kelas..line paling belakang tu lah tempat duduk aku..orang lain berebut-rebut nak duduk depan aku berebut-rebut nak duduk belakang..ya ampun..




Lecturer favourite ? oh yang ini ada..antara lecturer yang dikagumi aku dan kawan-kawan dulu ialah Mr Moo Shiew Leng..dia ajar kitorang mathematics..dia ajar sangat bagus..tapi memang salah aku lah result semester 1 teruk gila..tapi berkat usaha nasib baik semester 2 dah okay sikit..terima kasih Mr Moo :)


Ini last day bila  kami tak sempat snap gambar dengan Mr Moo...dapat tangkap gambar depan pintu bilik pun kami dah sangat berbangga..ha ha


Dan dulu..the best thing is : berjumpa dengan kawan-kawan baik yang terbest di muka bumi..sepanjang setahun yang menyeksakan jiwa dan neuron di otak..aku ada mereka untuk menyuntik semangat dan membuatkan hari-hari saya di shah alam sangat gembira dan happening..thank you gang !




Dah habis !

9 Heart Beats:

echah mashuri said... [Reply to comment]

heee..xdelah nerd sgt dear.tp klakar la sbb pgg buku tuh tgn jd sasa;p
tp mmg tebal-tebal buku..pengsann kalau baca..

Afiq Din said... [Reply to comment]

dlu nerd... now pe plak?
hehehe

eesyaheera said... [Reply to comment]

aku tak zoom gambar class pun dah boleh nampak kau kat mana. haha

sekarang kau tak nerd, tapi tetap pandai

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@echah mashuri

ahaha..nerd la..

tahu xpe..tebal2 semua memang baca kadang2 je kot..hehe

tp sekarang xsasa dah :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Afiq Din

skrg dah berubah jadi pemalas..erkk? hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

ehh..ala ingat kan korang xperasan..haha..

mane ade..semalam test pun aku dpt below 10..isk :(

Nobita Sensei said... [Reply to comment]

tak salah jadi NERD~

najwa cherel said... [Reply to comment]

babe,wlu ke lubang cacing skali pon,fizik msh sbjek plg mnakutkn tuk aq.dis sem, aq major in fzk..so,plss2 doakan aq smpai trget aq ek :))

kuehsampan said... [Reply to comment]

:D syg anis. bsama2 kita memartabatkan idup nerd~ yeah!