Perkara Paling Penting Dalam Hidup - Edisi Khas Pelajar-



Ini ialah edisi khas pelajar..so dia berubah mengikut keperluan semasa..korang mesti lain..ini aku punya..korang lantak korang ah..he he :p


Perkara paling penting ( latest ) :


a) Jurnal


Setakat ini ( mungkin akan bertambah pada masa akan datang ) aku dah ada lebih dari 30 jurnals yang aku susah payah cari dari segala pelusuk internet semata-mata untuk jadi references untuk thesis aku nanti..rasa nya itu lah benda paling berharga buat aku sekarang..if hilang..memang separuh nyawa aku pun hilang lah..fuh...tak sanggup eden nak cari lagi dah weh..untuk back up..aku akan print jurnal-jurnal tu..dan aku akan simpan dalam pen drive juga..sebagai langkah berjaga-jaga if jadi apa-apa kat laptop ni..isk isk


b) Laptop


Ini pun dah masuk kategori nyawa kedua..sekarang laptop dah banyak menyimpan harta-harta karun..juga diperlukan untuk menaip banyak benda..untuk cari info dari internet..sebagai langkah berjaga-jaga..aku dah  format laptop untuk bunuh semua virus-virus yang seronok membiak plus beranak pinak dalam laptop aku sebelum ni..fuh fuh..jangan lah kau buat hal lagi lepas ni eh sayang..he he :p


c) Printer


Sangat penting sekarang sebab setiap minggu aku akan memerlukan nya untuk print semua hasil kerja tangan aku untuk dihantar ke supervisor..dan sebagai langkah berjaga-jaga..aku dah pasang ink kat luar dan tukar kartrij aku yang dah rosak..harap jangan kau rosak lagi selepas aku bergolok gadai  semua duit aku dah habis sebab nak membiayai semua kerosakan kau..T_T


Cukup lah tiga yang paling penting ni..sayang kau orang semua..please-please jangan buat hal eh sayang !


Bai :)

9 Heart Beats:

silverlocket said... [Reply to comment]

apew ni? i dun lyke la cakap2 pasal laptop ni

eesyaheera said... [Reply to comment]

amboi orang atas emo nampak. dah la rempit.

yang nombor 3 tu belum jadi kesayangan aku lagi. nanti dah dapat duit jpa aku beli. haha

CIK CIRA said... [Reply to comment]

tol3...sume barang ni sgt3 penting

echah mashuri said... [Reply to comment]

internet pn penting.heee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@silverlocket

okies..sayer ta cakap da eh lepas nie ! ha ha :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

tu ah..asal la rempit sangat dia tu..ha ha..

okay..nanti ko akan tahu betapa siksa kalu brg no 3 tu rosak.. :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@CIK CIRA

kan kan..memang btl ! hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@echah mashuri

aah la echah..penting gila tu..jangan la beruk ben pun wat hal ni..isk

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

aku taue ko mmg syg sgt ngn printer ko kan~ huhu