Masih Ada Rupanya Lelaki Romantik Di Dunia Ni..Ingatkan Dah Pupus...hee..



Bila baca blog member aku yang seorang ini..wah memang aku seronok betul..senyum sorang-sorang pun ada..ye lah..dia dan his girlfriend are very sweet..sweet kalah gula-gula kapas tahu..he he..



Sebab dua-dua pun kawan aku since sekolah menengah..and dia orang dah couple cukup lama sejak sekolah lagi..and masih kekal sweet walaupun dah lama kan..


Blog dia ni memang menampakkan yang dia memang lelaki yang romantik habis..aku belum pernah jumpa lagi keromantikan begitu di blog-blog lelaki lain..


Eh..tak nak lah cakap panjang-panjang..pergi tengok kat blog dia sendiri kalau nak tahu betapa romantik nya kisah cinta mereka..ewahh..he he..kepada girls lain jangan jeles pulak bf korang tak macam tu..cuba lah paksa diaorang kot mana tahu boleh jadi romantik juga kan kan..



I alway pray both of you can live together happily ever after..nanti nak makan nasi minyak jangan tak jemput aku pulak okay..


P/s : Yes terbukti lelaki romantik masih belum pupus..hee..


8 Heart Beats:

zazaw said... [Reply to comment]

HAHA
maunn tidak
masih wujud baaa

Kak Cha said... [Reply to comment]

huhh.. romantik la dorg.. jeles i kekekekek

ajim said... [Reply to comment]

semoga terus romantik ke akhir hayat.eh2 mcam wish utk ko plak..kwn hepi,kita tumpng hepi, ye dak?

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@zazaw

tu lah..ingat dah pupus tadi..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Kak Cha

kan2..jeles..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@ajim

ye..semoga mereka bahagia hingga ke anak cucu..he he

Notami said... [Reply to comment]

ehhh..bnyk lg laki romantik la dlm dunia nie..hehe.. ^_^

Miss Yaty said... [Reply to comment]

so sweet...ngeeee~