We Got A Visitor !!


Yey..we got a visitor..tapi..visitor dah balik semalam baru aku nak buat entry..opss..he he..


Bukan visitor dekat-dekat okay..United Kingdom mari..ouch..mula-mula mana tak terkejut beruk bila tahu ada foreigner nak menumpang tidur dekat rumah sewa...rumah dah lah macam tongkang pecah..malu gila duh..he he..


Her name is Jodie !!

Nampak macam chinese kan ? eh sesuka hati je ye..sebenarnya dia orang Hong Kong yang migrate ke UK..aku dah lah cakap BI pun berterabur..entah dia paham ke tak apa aku cakap..ha ha..tapi nak tak nak kena lah berkomunikasi sikit-sikit dengan Jodie..tapi serious Jodie sangat baik dan humble..sangat best lah dapat berkenalan dengan dia..


Jodie baru join team nasyid ..so sweet kan dia dan baju kurung :)






We really enjoyed with you last day..we are really sorry sebab kitaorang selalu sembang dalam bahasa melayu depan awak..sebab serious kitorang tak reti nak susun ayat dalam english..bukan nye kitaorang tak nak layan awak eh..sorry jugak sebab condition rumah kitaorang yang macam tak kondusif tu..he he..


Nice to meet you Jodie !


8 Heart Beats:

shapoji said... [Reply to comment]

ala, dah balik dah jodie, tak sempat nak belanja dier makan,
BTW, bju sape yg dier pinjam???

ajim said... [Reply to comment]

fuyoh camne jodie leh t'kandas kat umah ko tu?best pe dpt berkenal-kenalan.at least ada gak new things yg kita blaja n mengaja kan.ye dak?

matpek said... [Reply to comment]

aku ingatkan mix jepon si jodie ni..

eesyaheera said... [Reply to comment]

@shapoji

agak2 baju sape? haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@shapoji

dia balik 16 hb nanti korg nak pergi lah belanja sebelum dia balik..ha ha..


mana boleh gtahu..rahsia !! :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@ajim

ahaha..ini semua gara2 member aku lah..jodie tu kawan dia..

btl..dari xpernah speaking ni boleh lah speaking sikit walupun berterabur..ha ha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@matpek

tak ah..dia ala-ala cina gak lah..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

diam2 je weh..jangan kasi kantoi..ha ha