Semakan Daftar Pemilih..!


Dulu..benda pertama yang aku excited bila umur dah masuk 21 tahun ialah aku dah boleh mengundi..he he..entah kenapa aku rasa mengundi tu penting..or mungkin sebab mak aku selalu cerita pasal tu dan bla bla bla lagi..jadi excited juga lah laju je aku daftar mengundi bila dah cukup umur hari tu..


Sesiapa yang dah mendaftar..boleh buat semakan daftar pemilih di SINI ..kot mana tahu nama korang tercicir ke apa kan..


Aku pun dah buat semakan..hihi

Pada yang belum mendaftar..entah lah depend lah kat korang nak mendaftar atau tak..mungkin masing-masing ada reason sendiri kan..ada yang malas dan macam-macam sebab lagi..tepuk dada tanya selera..he he :)

10 Heart Beats:

Fatihah nasiha said... [Reply to comment]

nak undi parti mane? hihi

eesyaheera said... [Reply to comment]

aku tak daftar lagi. abah aku dah ingatkan banyak kali dah. mati lah aku. haha

miSz TiQue said... [Reply to comment]

nseb bek blom 21...

zetty said... [Reply to comment]

xdaftar ag coz belom cukup umur :DD kne tgu bpe bulan lagi heheh

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

hurmm... dapat tak daftar secara on9 ea? nak mendaftar jugak sebenarnya..

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

dah tengok kat laman web spr. tak dapat nak daftar on9..

echah mashuri said... [Reply to comment]

undi anda rahsia..huhuhu

ferra said... [Reply to comment]

ala actually daftar kat pas ke BN ke, same jer.. yg pntg masa pangkah tu, depend on u. baru mnentukan u nak sokong mane

si para para said... [Reply to comment]

jomn kita pakat daftar..
dah tak lama tu nk ngundi.hehe

Miss Yaty said... [Reply to comment]

yaty kena cek jugak ni..dah daftar awal tahun lepas tapi tak cek lam tenet lagi..huhu

thank for info :)