Research hoi hoi !!



Okay..ada banyak benda yang menganggu sel-sel neuron di otak aku sejak kebelakangan ni..bukan lah nak merungut sebab memang ini hakikat yang perlu ditanggung bila dah nak masuk final year..so nak tak nak kena redha juga lah kan..


Research pun dah start..and tajuk reseach pun dah dapat..research aku berkaitan dengan treatment anticancer dan kena bermain dengan cell culture..so ofcos memang next semester aku akan berkampung di dalam makmal..ye lah nak biak cell culture tu biar dia sihat gemuk dan kuat macam tuan dia.he he..mungkin kena get ready ada toto dengan bantal lebih untuk bawak ke dalam makmal kot mana tahu kena tidur kat sana..isk isk..


Jadi hujung minggu ini dan seluruh minggu depan sangat busy dan akan dihabiskan dengan membaca jurnal-jurnal yang tebal dan kompleks tu sebab jumaat depan dah kena submit literature review kat supervisor..


p/s : if sesiapa tahu site atau link untuk cari jurnal..please-please kasi tahu sama saya okes..


Semangat !! hoi hoi !!

2 Heart Beats:

ferra said... [Reply to comment]

kalu mahu carik jurnal, better pi national library. i salu cari kat sana.

eesyaheera said... [Reply to comment]

toto dah bawak hari tu kan? haha. good luck on anti cancer!