Meet Lisa Surihani :)



Hoih..lupa nak cerita last week akhirnya saya jumpa juga dengan Lisa Surihani..he he..seronok kami duduk berborak makan-makan sambil tangkap-tangkap gambar..gila lah..


Hoih lagik sekali..terbukti lah cerita tu tipu kan..ha ha..sebenarnya bukan jumpa..perkataan yang betul ialah nampak dari jauh aje..sangat jauh kot..tak caya cer tengok gambar ni..!


zoom zoom lagi




Kecik gila kan..dapat tengok Shaheizy Sam jugak..ha ha..sorry lah bukan jenis rela berhimpit-himpit semata-mata nak tangkap gambar..ni ambil dari level dua sebab level satu dah padat sangat dengan orang..


Hanya satu word yang menggambarkan Lisa Surihani..dia sangat CANTIKKKK !! tak mekap tebal sangat pun tetap CANTIK..okay terasa down dah ni..T_T


Lepas tu jumpa Pak Nil jugak..hi hi.yang ni serious jumpa dekat gila..dah la tak ramai orang pun masa tu..tapi nak bergambar sekali rasa macam poyo pulak semangat melampau sangat..




P/s : Kenapa Lisa Surihani cantik sangat ? haih :p


8 Heart Beats:

Afiq Din said... [Reply to comment]

xlme lgi jd lisa surirumah ke?
hehe

eesyaheera said... [Reply to comment]

AKU PUN JENIS MALAS NAK BEREBUT AMBIK GAMBAR. TAPI KALAU JUMPA DEPAN MATA, MALU PULAK NAK MINTAK BERGAMBAR. HAHA

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

aku pernah jumpa lisa depan-depan.. bila time tu, rasa dia tu biasa-biasa je.. tak da la cantik sangat pun.hehe..

Cik Ezy said... [Reply to comment]

lisa surihani mmg cntekkkkk

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Afiq Din

mungkin..6 tahun lagi ! he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

agak ah..teringin tapi mcm poyo je nak ambil sama2 tu..ha ha..

hoi capap gila guna tulisan besar :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Tapak Kaki

yeke..xcaye ah..mungkin taste ang yg lain kot ! ha ha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

cantikkk kan !! down T_T