MATLUTHFI90 Kreatif Woh !



Patut ah semua orang suka Matluthfi90 ni..oih sekali memang dah tengok dia memang best woh..kelakau pun ada..kreatif dia sorang boleh berlakon banyak-banyak watak..ha ha..


Tak caye..cer tengok video ni..ada banyak lagi..korang nak lagi you tube la sendiri okeh..hi hi..




Part tiru gaya player tu memang tak boleh belah..ha ha..





Clap clap ..lu memang kretip la bro :p 

12 Heart Beats:

echah mashuri said... [Reply to comment]

hHAHA..yg dia buat drama melayu tuh kelakarr.dia xgelakk pun.org je gelak kt dia.ehheheeh

Cik Yana said... [Reply to comment]

Cik Yana pun dah layan video dia. Hahaha~ Yang mercun bola tu pun best. Macam-macam dialek dia buat. Hahaha~

Che Sakinah said... [Reply to comment]

ada yg baru punya g tengok kt youtube... hehheehe... dia mmg best! comel je kan...

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

mamat ni boleh tahan kelakar.. dia macam dok di obersi je..kan

Cik Ezy said... [Reply to comment]

suke ngn mamat ni sgt2..
haha

Nasuha Salleh said... [Reply to comment]

comel bile part dia buat muka monyok =p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@echah mashuri

ha ha..gelak sebab tengok dia gak..muka selamba je..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Yana

aah..suka yg mercun bola tu cik yana..

" nanti kena sumpitan ! " hi hi

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Che Sakinah

yey..dah tengok juga..yg tu pun best ! he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Tapak Kaki

kelakar lah..tahu xpe..duduk obersi la sebb tu dia kurang malu sikit kot..ha ha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

haaa..suka ke..nak saya kenen kan ? he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Nasuha Salleh

tu lah..cumil ! :)