Blog Direview Oleh NurulChumel :)


As salam..


Pertama sekali..thank you cik Nurulchumel sebab review blog saya..he he..tak pernah-pernah pun blog direview..teruja pulak..semangat terlebih terima kasih banget ya.. :)




Ungu ni mempersonakan ke? ho ho..tapi sebenarnya saya prefer warna soft pink dan dah cuba nak tukar banyak kali tapi tak reti-reti dan asyik fail je..ungu pun ungu lah..he he..


Blog ringan? terkejut jugak..sebab selame ni saya ingat blog saya lambat loading.. =.=


"TERIMA KASIH DAUN KELADI"
"SAMA-SAMA"  JAWAB DAUN KELADI :D

4 Heart Beats:

cacing said... [Reply to comment]

hai hanis.... lama tak singgah sini... tak tau hanis yang lama tak hupdate atau cacing yang dah kehilangan link hanis.. btw, cantik header.. cacing minat header macam tu =)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@cacing

aah..tu lah lama nya xsinggah..he he..

eh cantik ke.tu buat sendiri guna photoscape je..he he

echah mashuri said... [Reply to comment]

zue!betul.ringn je blog zue.sbb tu eah pun mlekat.huhuhu

♥ Teacher Rinz ♥ said... [Reply to comment]

anis,nama mu di cni..http://clickheartyamereen.blogspot.com/