ENTRY MELEKAT : PROMO Brain Awareness & Health Carnival 2011


Ini entry promo..!


Korang-korang..yang berada di area berdekatan dengan Kuala Selangor..atau senang kata dalam negeri Selangor..ada transport semua senang je kan..he he..jemput-jemput lah datang ke program BRAIN anjuran kami ( student part 6 Bach. of Pharmacy)..info lebih lanjut sila visit FACEBOOK kami eh :)






Tentatif program


Peta ke Dewan Serbaguna MBSA Paya Jaras


Yang penting ada health checkup juga secara PERCUMA okeh..kalau dekat farmasi ke kat mana mahu kena bayar 10 ringgit..jangan lepaskan peluang keeemasan ini..ayuh support kami ! 


p/s : If nak jumpa saya yang cantik manis pun boleh juga..nanti saya satu hari melekat dekat sana sebab jaga booth AIDS..lol..ha ha :p

2 Heart Beats:

Afiq Din said... [Reply to comment]

jauh la zu kat puncak alam... huhuhuhu...

Amirrah Zawani said... [Reply to comment]

insya Allah.. kalo takda hal sy pg :)