OBSES


Saya perasan saya obses dengan benda ni..lama dah perasan tapi sekarang baru perasan betul-betul..


Saya obses pada pencuci muka atau pun body scrub yang ada manik-manik halus..atau orang putih panggil "beads"tu..


Dari dulu saya pengguna tegar Clean & Clear tapi sebelum ni beli tak pernah pulak jumpa yang ada beads tu..tapi sekarang sejak guna Clean & Clear Deep Action Daily Pore Cleanser yang ada manik-manik halus..wah memang sekarang sakan lah mencuci muka..asyik-asyik nak cuci muka je..rasa lepas kena gosok dengan beads tu kulit rasa bersih dah suci gitu..well nampak nya terdedah lah sudah rahsia kehalusan kulit muka saya selama ini..ha ha :p


Sama juga lah dengan body scrub..peh memang best lah gosok badan dengan manik-manik halus tu...tertanggal semua daki yang wujud dekat badan..hari-hari rasa nak gosok badan dengan scrub tu..


Heh..kuat cuci muka pun muka sebenarnya takpunlicinsangat..berkawah sini sana jugak..grr


8 Heart Beats:

Cik Ezy said... [Reply to comment]

saye suke gne scrub..
best la..
ade manik2 kn..
hihikkk

Afiq Din said... [Reply to comment]

xpenah gune pon

Arpiiz said... [Reply to comment]

afiq, kita sama juga..hehhe

eesyaheera said... [Reply to comment]

patut lah sekarang dah pandai mandi lama. haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

kan kan..best kan ! he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Arpiiz@Afiq Din

orang laki memang tak tahu pun pasal benda2 ni :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

err..agak ah..ha ha..kantoi :p

NARDtheNERD said... [Reply to comment]

jgn pakai hari2 tau scrub yunk..
nnt nipis kulit muka u..
hee.
:))