The Pocket Rocket Man Pun Ada Blog !



Memang dah lama tahu Mr. Pocketrocketman ni ada blog..oih tak kan kau orang tak kenal..Azizulhasni Awang ok..saya first time tengok dia berkayuh masa Sukan Asia Guangzhou 2010..fuh punya laju dia kayuh macam lipas kudung terus dapat emas..he he..




Rajin jugak lah saya tengok dia menghupdate blog..nak latest news pasal sukan berbasikal  ke pasal perkembangan kaki beliau yang tertusuk kayu tu ke ( isk sure sakit gila kan)..semua ada dalam blog beliau..tee hee..


Eh eh jangan tak tahu Mrs. Pocketrocketman pun ada blog jugak ok..he he..siapa lagi isteri dia lah..so please siapa-siapa yang ada hati dengan Azizulhasni tu memang patah hati lah kau orang..ha ha..so sweet lah kisah dia dan hubby..hi hi.




Pies : Best juga kan kalau ada suami ke bf ke famous amous macam tu..erkk :p

6 Heart Beats:

Cik Ezy said... [Reply to comment]

ade mase jgk ek die jengok blog..
hihikk

JIJI YU said... [Reply to comment]

wohh..maju jgk die tu ek..sempat je..

Afiq Din said... [Reply to comment]

bru la dpt tau perkembangan wira negara ni :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

tu la.rajin betul dia update..bini dia pun sama..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@JIJI YU

tu ah..sempat aje kan :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Afiq Din

yes..betul2.. :)