RM15 instead of RM50 for 2 Skaters for 3 Hours at The Wheels, Subang Avenue [70% OFF]


Saya tiba-tiba rasa macam nak rollerblade macam masa zaman kecik-kecik dulu..dan tadi jumpa iklan dekat Milkadeal..ehh kool gila main rollerblade kat The Wheel ni.




Yang best nya..hanya bayar RM15 untuk dua orang dapat main rollerblade ni 3 jam sampai puas hati..lama ohh 3 jam..dulu pernah main ice skating sejam pun dah sakit-sakit punggung sebab asyik jatuh je..hi hi..






Murah kan kan..jom jom lah pergi weh..promotion hingga dua hari saje lagi..nak info detail atau berminat nak beli please visit SINI


p/s : Kawan-kawan..jom lah kita pergi main rollerblade - sambil mata bersinar-sinar- :D

4 Heart Beats:

Cik Ezy said... [Reply to comment]

xreti nk maen..
nt jtoh t'golek..
malu r..
hehe

shereena said... [Reply to comment]

best tapi x pndai main.h0h0

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

sy xreti gak..tp suka main jatuh 10x pun xpe..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@shereena

cer try sekali best ni ! he he