HOME SWEET HOME !



Ketika ini saya menulis menggunakan sumber internet teramat tersangat laju ketika berada di rumah..lu memang laju streamix..tak macam berodben gua..haih..


Rumah memang manis..sangat manis..oh patut lah quote Home Sweet Home tu boleh wujud di dunia..he he..


Nampak sangat entri macam langsung tak berisi dan tak bermotif..motif nya cuma satu..


I AM HOME !! bha ha ha


Gini la orang yang jarang balik rumah..sekali sekala balik laju buat entri..cer kau balik rumah hujung minggu sekali..hado ko buat entri macam ni..hado ke? :p

8 Heart Beats:

eesyaheera said... [Reply to comment]

:(

Cik Ezy said... [Reply to comment]

rumah sndiri la plng best kn..
=)

saya_arief said... [Reply to comment]

duk kat uma memang best..
:D

donlod citer banyak2.

Faris Adli said... [Reply to comment]

pergilah kemana..rumah juga yang paling best..aku pernah juga jarang balik rumah..bila balik tu, memang seronok sangat

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

jangan la gitu..aku pun sedih ni :(

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy
tu lah..best gila kot..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@saya_arief

best best best..! he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Faris Adli

tu lah..seronok sgt sampai rasa sedih je bila nak tinggal rumah..isk