Allah Selamatkan Abah !


Abah..Selamat Hari Lahir ke 5X !

Moga abah dipanjangkan umur..dijauhkan dari segala penyakit..dimurahkan rezeki..saya sayang abah :D


Birthday abah senang diingat sebab jatuh pada 1 april..sama dengan April Fool..peh tapi gila belum pernah lagi lah pulak aku prank abah masa hari jadi dia..he he..


Tapi sebenarnya aku tak lah berapa rapat dengan abah..kenapa camtu eh..ke aku je..? lebih rapat lebih dengan mak nak banding dengan abah..


Ni mungkin consequences dari kejadian abah selalu tarik telinga aku masa kecik-kecik bila bergaduh dengan adik..biasa lah tu kan..ha ha..tapi entah kenapa memang takut gila-gila lah dengan abah =.=


Maaf sebab mungkin ada buat abah susah hati..dan selalu mintak benda bukan-bukan..dah lah aku kuat perabeh duit abah..tsskk..jasa abah sebab sudi membayar bil broadband tiap-tiap bulan sangat-sangat saya hargai..lepas ni bila saya dah kerja janji tak susahkan abah lagi.. T_T


PiEs : Hem..rasa nak menangis pulak masa tulis entry ini..sobs..

 

15 Heart Beats:

zazaw said... [Reply to comment]

teringat dekat arwah abah zazaw
:|

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

nnt aku post nie kat bapak kau !! ok >??? haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@zazaw

semoga roh abah zazaw dirahmati nya ye..jangan sedih2..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Anis izyan Abd Rahman

erkk jangan laaa!!! he he

Cik Ezy said... [Reply to comment]

epy besday utk abah awk..

Novelgurl said... [Reply to comment]

Happy birthday utk abah awak =) semoga abah awk pnjg umr dimurahkn rezeki dn selamt di dunia dan akhirat..amin.

Jaja Aliza said... [Reply to comment]

hargai masa dia maseh ada, anda bertuah :) semoga abah anda d pnjgkan umur n d murahkan rezki

ezzu said... [Reply to comment]

epy bezday utk abah zuhanis...moga pnjg umur n dimurahkn rezeki...hehehehe

KurekureKecik said... [Reply to comment]

selamat hari laher abah!!! :)

JIJI YU said... [Reply to comment]

eid milad saeid tuk abah kite..ahah

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@JIJI YU

sama2..kata abah saya :D

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@KurekureKecik

tq tq ~!hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Jaja Aliza

tq ya..akan cuba untuk membuat sebaik mungkin demi dia..amin

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

tq eh cik ezy :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Novelgurl

aminn ! :)