BE ? Macam Tak Percaya Je !


As salam..



Tiba-tiba rasa nak check nuffnang..tengok trafik hari ini pun setakat ada 8 unique visits je..siapa 8 orang yang singgah blog aku ni eh..terima kasih sangat-sangat sebab sudi singgah walaupun aku dah jarang update blog..blogwalking dan balas komen kau orang..he he..



Bukan busy pun..tapi line internet kat rumah sewa baru aku ni tak berapa nak clear..nak online update blog pun patah semangat bila tengok lampu broadband tu warna hijau je..cer la kau warna biru lama sikit macam sekarang kan semangat sikit aku update blog ! :D





Eh..macam tak percaya melekat satu BE dari YTL YES LB dalam keadaan update blog yang jarang-jarang bebeno ni..



Apa-apa pun terima kasih lah nuffnang..terbaikk - buat nada boboi boy- hi hi


4 Heart Beats:

Cik Ezy said... [Reply to comment]

murah rezeki..
tahniah!

shah said... [Reply to comment]

wah,dpt BE baru..
SK punya la lama tak dpt BE..
nuffnang takot bg kat blog trafik tnggi kot..
hehehehe..
bukan nak riak tau..blog kawan SK yg visitor bwh 100 dpt 4 BE..
SK yg boleh kata maintain 1000 visitor susah betul nak dpt BE..tension tul la..
tp sekali dpt satu BE,boleh cover 10 BE kawan SK tue..hehehehe..

Munirah said... [Reply to comment]

wahhh...congrats!

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

apa tunggu lagi, pergi la cash out.hehe