Selamat Hari Lahir Mak !



Semalam  22 May..semalam adalah hari lahir mak saya..he he..



Selamat hari lahir mak..semalam busy sebab hantar adik ke UiTM Pulau Pinang so tak sempat lah nak celebrate meriah-meriah..hanya boleh wish macam tu aje..



Dah lah saya dah serabutkan otak mak saya sebab kad matrik kerja saya tiba-tiba hilang..mati-mati saya ingat kad matrik tu hilang sebab tercicir kat rumah..kedai tak pun supermarket..mak pun dah risau habis sampai nak call kedai tu mana tahu kad saya ada tak kat sana..



Tapi alhamdulillah kes kad dah settle sebab kad tu rupanya terselit dalam beg member..keh keh..nasib baik jumpa ! :D



Mak lah yang paling terbaik..yang paling saya sayang..walaupun mak selalu bising dan membebel bila saya drive kereta sebab saya pemandu berbahaya..yang kata baju atau seluar saya tu ketat dan suruh pakai yang longgar-longgar sikit..



Tapi mak lah yang paling caring bila saya sakit..yang beria-ria tanya saya nak makan apa bila saya balik cuti..yang susah hati sama-sama bila saya dalam kesusahan..yang selalu tolong bila saya ada masalah kewangan..yang selalu buat saya ketawa sebab mak suka buat lawak..ha ha..



Akhir kata..saya SAYANG mak saya...selamat hari lahir mak :D


3 Heart Beats:

Munirah said... [Reply to comment]

mak, sy pun syg mak jugak :D

Cik Ezy said... [Reply to comment]

saye pon sayang mak saye!
selamat hari lahir utk mak awk..
=)

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

mak ang terbaik... dia baca tak entri ni?