Senyum :)



Semalam senyum satu hari..sebabnya..ada kaitan dengan wishlist pertama aku ! heh heh :p



Yelah..sebab aku bukan jenis macam sesetengah orang bila mintak benda dekat mak abah terus laju mak abah dia orang bagi..kalau suka benda..nak tak nak kena kumpul kudrat dan duit sendiri untuk dapatkan benda yang diidam-idamkan tu..



Dan lagi satu..dari kecik pun aku jarang dapat benda-benda yang aku suka dengan senang-lenang..memang dah diajar..dapat buat benda baik..dapat nombor satu dalam kelas..nombor satu dalam sukan..baru dapat upah dan hadiah..bergigih-gigih lah dulu aku belajar masa darjah dua semata-mata nak dapatkan basikal..ha ha..tapi dah dapat basikal..cepat je basikal tu jahanam sebab aku eksiden langgar lari dengan motor pulak =.=



Serious kadang-kadang rasa jelous bila kita tak macam orang lain..tapi tak pe lah..bila kita berusaha untuk dapatkan sesuatu..kita akan sayang benda tu betul-betul sebab kita tahu betapa susah nya untuk dapatkan benda tu kan..he he..



Hem..tak pelah..maintain senyum jugak ! :D

9 Heart Beats:

eesyaheera said... [Reply to comment]

keretaaaaaa? ala kadang2 parents kita tak nak manja kan kita sangat.

Cik Ezy said... [Reply to comment]

bile ssh nk dpt baru kite hrgai brng yg kite dpt 2 kn..
hihik..
=)

najwa cherel said... [Reply to comment]

babe!ko dah dpt kete ke?

CIK FERRA AWW said... [Reply to comment]

TAKPE SKRG U DAPATKAN TITLE DIVA KAT BLOGGER PON OK KANNN

Indah Mulya said... [Reply to comment]

sm lah kita..mungkin ada hikmah ita diajar cmtu..tol x?

Afiq Din said... [Reply to comment]

reta???
mtk rumah la... mtk kete skg xbgus.. myk naik...

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

wei , dah 6 hari , update lah cepat ~ adeyh !

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

entah apa la yang ang dapat tu kan.. saje je ang tak nak kasi tau menda apa..cet :P

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

Kereta lettew =D