Cubaan Pertama Tutti Frutti !


As salam..



Lama dah dok dengar orang cakap pasal Tutti Frutti ni..mula-mula malu jugak nak buat entry ni sebab orang lain ada yang dah berpuluh-puluh kali makan Tutti Frutti ni tapi kitaorang ni la baru first tima nak makan..keh keh..



Kebetulan kat Ipoh ni ada satu Tutti Frutti, kitaorang berempat pun mai lah pakat pergi sana..kantoi sangat first time nya tuh sebab semua pun tak pandai macam mana nak push ais krim tu bagi keluar..abang kedai dah dok senyum-senyum dari jauh..eleh kutuk kitaorang lah tu tak baik tahu..buekk :p



 kurang lagi satu cup



Sebab pertama kali..semua pun picit ais krim tu sikit-sikit je sebab masih tak pandai bajet harga..taruk topping pun sikit-sikit..ha ha..wah..rasa dia ok jugak la..aku ambil perisa stroberi dengan vanilla..tapi stroberi tak berapa nak kena dengan selera jadi aku dok makan vanilla je..




Sedappp !!! nak cuba perisa lain pulak lain kali.. :D

 

14 Heart Beats:

silverlocket said... [Reply to comment]

Wes, kat Penang pon ada.. tapi aku tak cuba lagi la. Hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@silverlocket

haha..pergi lah weh..not bad jugak rasa dia..haha

Aoi@riena said... [Reply to comment]

next time... dgn bangganye dah bleh picit mende ni smpai penuh cup tanpa ragu2... :D

M Fizan said... [Reply to comment]

heee..belanja lar kiter eaaa.. :)

feel free to follow me too.. #557 :D

zetty said... [Reply to comment]

huhu xpnh dgr la plak =D kat mne ade eh?? nak try, cam best je =)

Shafiq Rosli said... [Reply to comment]

korg kne byr brape ringgit utk 1 cup?

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Aoi@riena

haha..nnti jom pergi lagi sekali xrasa lagi perisa coklat ! ha ha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@M Fizan

haha..boleh boleh :p

tq eh follow :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@zetty

xpasti tp shopping complex selalu nya ada..cer la try sedap dan berkhasiat ! hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Shafiq Rosli

yg kitorg beli hari tu dari 5rgt sampai 7rgt..ok la tuh kan..

Afiq Din said... [Reply to comment]

harge die blh tahan kn3?

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Afiq Din

tahu xpe..tu yang cuak nak ambik banyak2 tuh..he he

FiZ said... [Reply to comment]

blh tahan jugak...tp mcm tak puas je...sikit je nampak..hehe