Ye..Saya Accident !

 As salam..



Ini gambar selepas..kereta saya dah tahap remuk sekeliling sampai terpaksa ditarik..bukan setakat belakang remuk sebab saya dilanggar dari belakang..tapi belah pintu kiri kereta pun remuk sebab langgar signboard sampai patah..



Tak boleh nak 100% salahkan pelanggar..sebab polis kata mungkin saya juga salah sebab masuk lane kanan tiba-tiba kot..tapi pelanggar tu pun tak nampak ke saya dah bagi SIGNAL lama gila sebelum masuk lane tu..masih nak langgar lagi kan =.=



Yang penting..SYUKUR teramat sangat sebab saya memang-memang dah fikir nyawa saya dah habis pagi tu..tak ada dah benda lain yang saya fikir masa tu selain dari mati..



Bila tengok berita hari-hari ada kisah kemalangan..ada sampai membawa maut..saya berterima kasih kepada Allah sebab nyawa kami dipanjangkan-Nya..



P/s : masih trauma..kawan-kawan berhati-hati ketika memandu..jangan jadi macam saya ok :(

19 Heart Beats:

Shafiq Rosli said... [Reply to comment]

dpt claim insuran x?

Ezy Pinkpurple said... [Reply to comment]

terok jgk kete 2..
nsb baek awk xcedera..
hurmm..
laen kali ati2 ye yunk..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Shafiq Rosli

dpt..tengah tunggu selesai lah ni macam lama je..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Ezy Pinkpurple

hem..tulah panjang umo kot..

okeh..hati2 betul lepas ni.he he..

Afiq Din said... [Reply to comment]

insuran mmg lme nk claim...
bersabar ye

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

syukur alhamdulillah ang selamat.. kengkadang even kita dah berhati-hati orang lain pulak yang cuai.. tak memasal kita lak yang kena.. kena extra careful la lepas ni..

zetty said... [Reply to comment]

dahsyat oh!nsib bek xde ape2.. hati2 memandu lepas ni ok

bunga said... [Reply to comment]

ish.nasib baik zue takde pape..kalau ecah mst dah trauma nak bwk kete.heeee...takottt.

ecah mashuri said... [Reply to comment]

huih.zue oke ke skunk??nasib baik tak ade pape.tu yg buat ecah takot nak drive tuh.

Wanie said... [Reply to comment]

kesiannye kamu..
bhati2 d jln raye ye..
sy mmg x berani nk bwk keta walopn dah ade lesan tetap..hehehe

anisumbrella said... [Reply to comment]

zuhanis san !! sila jgn trauma untuk memandu ok ~
this is what we call EXPERIENCE

eesyaheera said... [Reply to comment]

takpe la Zuhan. dah nak buat macam mana benda dah nak jadi. bersyukur kau selamat

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Afiq Din

haah..tu yg tension tu..grr

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Tapak Kaki

alhamdulillah..kalau hari tu aku pendek umo xdpt dah nak ngensot kt blog ang..he he..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@zetty

ok..tp tetap trauma ! :(

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@bunga

huihdah tukar nama jadi bunga ke echah ? he he

ok je..ari tu cedera sikit skg dah ok..insya-allah akan hati2 lepas ni :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Wanie

tu la..sy pun br belajar drive jln besar ni..tp dh benda nak jadi kan..redha je..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@anisumbrella

haah..emmg experience betul..at least benda ni akan wat aku lebih hati2 lepas ni..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

alhamdulillah selamat :)