GiveAway : AnisUmbrella Boutique



As salam..








Yes..dah join GA dari ANISUMBRELLA BOUTIQUE ! hehe..



Walaupun saya tak tahu dan tak pandai melilit dan memakai shawl..(wonder jugak ada lagi ke perempuan yang tak pandai lilit shawl macam aku zaman sekarang ni =.=  )..dan hadiah utama GA ini ialah lace shawl yang gojes..saya ingin join  juga untuk menyapot AnisUmbrella Boutique :)



Saya nak tag lagi:

Miss Ferra

Aziah Najwa


9 Heart Beats:

Cik Ezy said... [Reply to comment]

gud luck!
=)

najwa cherel said... [Reply to comment]

alamak.cane nak join ni?cari page x jumpela pulak.hehe

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

ramai je yang tak reti belit shawl.. adik beradik pompuan aku pun tak reti dan tak pernah pakai..

ecah mashuri said... [Reply to comment]

gud luck dear:)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@ecah mashuri

tq ! :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Tapak Kaki

haha..yeke..xsangka segeng ngan adik2 ang.. :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@najwa cherel

ahaha..sorry weh ni aku dah letak link yg betul boleh klik kt gambar :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

TQ :D

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

zuhan ~ TQ join,huhu
gud luck owkeyh