Makin Dewasa =.=



Aku selalu terfikir..



Bila kita dah makin dewasa..makin banyak benda yang kita kena fikir kan..makin banyak masalah..kepala hotak dok runsing fikir itu ini..



Kalau boleh ulang masa nak jadi masa darjah satu dulu..dalam kepala tak fikir apa-apa pun pergi sekolah..baju sekolah pun mak seterika..tak pernah heran pun busuk muka hitam ke..tudung senget..kain sekolah senteng..pakai seluar track suit dalam kain..selekeh mana pun sikit pun tak pernah kisah..tahu main je belajar malas..keh keh..



Sekarang..muka naik jerawat sikit dah tension..badan gemuk dah risau..tu baru diri sendiri belum masuk kena fikir hal orang lain..kalau kes yang couple duduk fikir hal bf/gf masalah cintun-cintan pulak..duk fikir pasal kumpul duit..beli rumah..hartanah..nak kawen bla bla bla..



Bla bla bla lagi..kan best kalau umur boleh diberhentikan..



Erkk..sorry membebel pulak kat entry ! ha ha peace yo =.=

9 Heart Beats:

Cik Ezy said... [Reply to comment]

bile makin dewase makin byk mslh..
haha..
nk jdk budak kecik balik la..

aida4eva said... [Reply to comment]

kan..huhu..

tu la yg org2 tua byk uban tu..

kne relax je la cam ni..huhu

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

ang tulis entry ni sebab muka naik jerawat ke? opsss..hehe.

ezzu said... [Reply to comment]

tu lh beza bdk2 dgn dewasa...t dh tua t lgi byk perkara yg bermasalah...sabar jer lh...

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

kan kan..nak jadi budak balik :(

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@aida4eva

sy pun dah ada banyak uban ni..erk..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Tapak Kaki

omg..macam mana ang tahu..kantoi..ha ha

lari sorok muka :D

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@ezzu

makin tua makin kena banyak sabar :(

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

this is live babe !