10 Reasons Why I LOVE Home So Much !



1. Duit tak mengalir keluar..semua makan minum kecuali duit topup ditanggung oleh PaMa Sdn Bhd..hehe..



2. Rehat..rehat..dan rehat..saya tak perlu fikir pasal tests..assignments dan hal-hal study yang memusingkan kepala hotak..



3. Boleh bangun lambat.. :p



4. Boleh menghabiskan masa..bergurau senda bersama keluarga selepas lebih 4-5 bulan duduk jauh dari keluarga =.=



5. Dapat mengasah bakat memasak dengan belajar skill memasak dari mak saya.. !! hee



6.Boleh dapat upah dengan menolong mak saya jahit tempahan baju raya orang..



7. Boleh menjadi nurse kepada kucing saya yang sarat pregnant..hihi



8. Online dengan internet yang sangat laju sebab ada mr Streamix..



9. Dapat tidur sorang2 atas katil queen yang besar..yeh :)



10. Tak tahu..bosan macam mana pun tetap rasa rumah paling best ! hehe



Bye Bye !!



16 Heart Beats:

ezzu said... [Reply to comment]

memg bestkn duk umah..hehehehe

zetty said... [Reply to comment]

betul3..2 sbb la every week blek hahah

xfatynx said... [Reply to comment]

hahahaha besttt ddk rumah! wiiiii!

Cik Ezy said... [Reply to comment]

ye betol!
rase nk jdk surirumah spnoh mase je sbb duk umh best sgt..
kehkehkeh

eesyaheera said... [Reply to comment]

Pilih jawapan yang betul :

Semua di atas.

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@ezzu

best gilaa ! hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@zetty

kalu u dekat sikit nak balik every week gak ! hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@xfatynx

Besttt !! wiwi

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

haah..nanti rasa nak jadi surirumah je la malas keje ! hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

10 markah untuk anda ! :)

nazira said... [Reply to comment]

Tau xpe.. Ape2 pun umah gak paling bezz...

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

[sutera kasih] said... [Reply to comment]

home sweet home !! :)

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

yeah.. memang best!

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@nazirabetul betul betul ! hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@[sutera kasih]

manis sangat ! :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

yehh !! :)