Contest : Tagline Kreatif By AlyaEsprezzo



Rasa nak join contest lah hari ni !






Nama blog : Zuhanis's Heart


Tagline : A Supergirl Will Never Give Up !



Huraian



Nama blog saya tak ada maksud secara saintifik pun walaupun sekali pandang nama ni mungkin berkaitan dengan hati/jantung..haha..



Memang saya dah terfikir untuk letak nama organ untuk kelainan pada nama blog..mula-mula nak letak "Zuhanis's Brain"..nampak intelektual sangat pulak..poyo pun ada..nak letak "Zuhanis's Kidney"..yerkk macam geli pulak.."Zuhanis's Blood" nampak macam pembunuh bersiri..haha..pikir punya pikir..letak lah "Zuhanis's Heart"..lagipun jantung paling penting dalam badan jadi blog ni boleh dikatakan penting lah bagi saya..cewah..! :)



Tagline tu pulak terhasil secara natural..maksudnya pun jelas kan..dan of course Supergirl tu saya lah..hehe (-_____-)



Saya nak tag semua orang untuk memeriahkan contest ni..jom jom..nak join sila klik SINI eh..

4 Heart Beats:

Cik Rose Cute said... [Reply to comment]

follow..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Alya Esprézzo said... [Reply to comment]

yuhuuuuuuu..alya dtg nie!! hehe terima kasih join contest alya! :)

iMBobo said... [Reply to comment]

gudluck! :)

PeRmAtA bIrU said... [Reply to comment]

hahahha.. jangan pernah putus asa k..:)good luck...