Meet Me..Meooww..



Hai..my name is Queen Rania..tak sangka your blog nak tulis pasal I..wah serious I bangga gila ni..




You kenapa tangkap gambar I ni..ee sibuk je tau..I nak berhibernasi pun nak kacau..




Eii pergi la I nak tidur lah..shoh shoh..off camera jangan la tangkap gambar I !



Lantak you lah baik I pergi tidur dari layan you..huh..



Hei apa lagi ni..kan I kata shoh shoh tadi tak faham lagi ke ?



Suke hati you lah..malas nak layan..ZzzzzZ





12 Heart Beats:

Aida Azryn said... [Reply to comment]

wow~ gebu! @.@

eesyaheera said... [Reply to comment]

Besar. Mesti berat kan?

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

gile gebu die weiyh

najwa cherel said... [Reply to comment]

yaAllah...BESAR n GEMOK nyyee..bape kilo ni anis?haha

CIK FERRA AWW said... [Reply to comment]

WAH GEMUK NYE. CM GARFIELD LAH!

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@CIK FERRA AWW

gemuk sebab dia pregnant kot..hehhe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@najwa cherel

xpasti bape kilo..nanti aku kena timbang dulu..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Anis izyan Abd Rahman

gebu sngat.hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

berat.tp berat lagi aku la..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Aida Azryn

gebu lagi saya ! eh...hehe

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

nampak muka dia macam pemalas.. kompem tak suka bersiar-siar luar rumah kan..?

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Tapak Kaki

peh..macam mana ang tahu..memang dia tahu dok rumah je..makan..minum dan tidur..tu jela rutin hrian dia..haha