Current Addiction









Rubik's cube





Hari-hari aku tengok adik lelaki aku dok main Rubik's cube ni..lepas tu aku tanya, " expert gila kau susun benda ni..dia susun pakai teknik ke pakai suka hati je? "



Lepas tu adik aku jawab susun Rubik's cube ni ada teknik..serious aku baru tahu :O thank you lah sebab sudi mengajar steps yang awal-awal..so setakat yang aku baru practice dua hari aku baru berjaya solve satu layer je tu pun terkedek-kedek..aku memang slow ala-ala siput sikit bab-bab benda gini..dah lah adik aku kata itulah part yang paling senang :/



Hoih..tak apa..aku ada satu cuti semester ni untuk praktis ! Yosh !



p/s : berlambak teknik-teknik nak solve Rubik's cube ni..google je ataupun cari video dekat You Tube..sure jumpa ;) 







6 Heart Beats:

cerita cik ema said... [Reply to comment]

kwn aku pon terer wat menda ni. aku? mkn terer la. muahahaha

Aishah Zin said... [Reply to comment]

ecah main benda neh xpenah dpt buat susun2 kaler sampai habis.huhuhuh

eesyaheera said... [Reply to comment]

Bermanfaat lah jugak cuti kau main benda ni. Haha.

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@cerita cik ema

heh makan aku un terer.haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Aishah Zin

ala mesti boleh punya cer try google ni.hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera


huh.bermanfaat sikit je.baki nye bosann..haih