Contest Teman Sejati By Emieysandra

hello semua..hehe hari ini macam terpanggil pulak nak join contest yang dianjurkan oleh cik Emieysandra

macam mana nak join contest ni..

jom tengok syarat-syaratnya.

1. Mestilah seorang blogger
2. jadi follower kepada blog emieysandra.. dah tambah satu kawan kan, ehehe
3. buat satu entri, yang mengandungi gambar kamu dan teman sejati kamu tu. Tak kisahlah, dia tu pakwe atau kawan lelaki kamu atau kawan pompuan kamu atau ayah kamu atau ibu kamu atau adik kamu atau abang kamu atau kakak kamu..jelas kan??
- tak kisah nak bergambar berapa orang pun, nak edit atau tak tapi mestilah JELAS!
- Entri mestilah menarik yang menceritakan tentang kisah kamu dan teman kamu tu.
3.copy banner contest pada sidebar dan link kan terus pada entri Contest Teman Sejati By Emieysandra
4. tag minimum kepada dua orang blOgger lain.
5. tinggalkan url entri penyertaan kamu di bahagian komen di entri contest ni..
6. cepat join sebelum 30 Ogos 2010
7. Dua peserta akan dipilih sebagai pemenang.
Hadiah istimewa menanti dua pemenang tersebut.


yay..dan saya mempertaruhkan gambar ini..


ini gamba saya dengan besties merangkap housemates..rakan sekelas..rakan sepermainan..dan semua lah..hehe..kami ada 8 orang..walaupun kami busuks..gila..macam kanak-kanak..kami penghuni seat paling belakang dalam dewan kuliah..gila makan...gila shopping..kuat berjalan..hehe..tapi seyes lah walau pun kita macam tu aku tetap sayang korang jugak sampai bila-bila.. :)

and saya nak tag korang tok join jugak contest ni (tag lebih dari dua org boleh kan) :)


8 Heart Beats:

eesyaheera said... [Reply to comment]

gila terharu tengok ko letak gambar kitorang.

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

haha..
jgn nangis pulak ni.. :p

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

thanks sudi jOin contest emieysandra..
setiap saat kenangan bersama teman amat bermakna kan..

gudluck dear!!

~_^

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

tag lebih dari dua orang pun tak pe..

~_^

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hehe..btl2..kenangan terindah org kte :)

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

hehe.thanks tagg.nt aku buat ye :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

yey..hehe

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

thanks 4 da tag ye..nati cik tom geledah2 pic cun ngan kwn2 n join ye..huhu..