Dah Nasib..

Rasa malang macam bertimpa-timpa..

episod 'kegagalan' hari ini bermula dengan..

a) lab Central Nervous System (CVS) gagal akibat kematian katak besar RM 15 yang berpunca dari orang lain..sedih okeh..

b) ini paling sedih..tablet mission failed again after 2nd re-attempt..tak tahu dah kat mana silap kitorang kali ini..pening pale teman pikior ni..isk..orang lain buat tablet sekali dah jadi ni kitorang dah masuk 2nd time pun gagal lagi..

isk..ape lah..memang saya tiada jodoh dalam buat experiment rasanya..asyik gagal je tak adenya yang berjaya.. mungkin memang tiada jodoh antara kita..haha :p

5 Heart Beats:

ketingting said... [Reply to comment]

banjarian! jangan give up lar. hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

haha..give up jgk lah..penat dah :)

Afiq Din said... [Reply to comment]

harge katak rm15 ke?

miZz_nizZ said... [Reply to comment]

next expriment komepm jd!=)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

afiq din : yup..mahal sebab katak tu besar lagi dari tapak tangan..hehe
muaz : harap2 gitu lah..sedih dah asyik failed je..