Ini Bukti Saya Bukan Gadis Liar..


haip haip bloggers :)


tuduhan di atas adalah tidak benar..di sini saya akan menolak tuduhan kawan-kawan ke atas saya :p

saya seorang yang tak pernah keluar lebih dari pukul 11 malam..tapi hari itu kali pertama dalam sejarah hidup saya pulang rumah pukul 330 pagi..

mereka kata saya hisap shisha..eh..gila..saya rokok pun tak pernah hisap..ini buktinya.. :p


dorang ni pun sama tak hisap shisha juga..action saja ni..kami suci lagi berhati nurani :p

ini punca saya 'terpaksa' pulang lewat ke rumah sewa pada malam itu..:)
-
-
-
-
-

sebab dapat jumpa korang semua..best gila..lama nya dah tak gather macam ni..thanks to cik yan dan gibak yang dah arrange gathering kecil-kecilan ni..


di I-city pada pukul 2 pagi :p


yey..lain kali ada gathering panggil saya lagi ya..walaupun korang semua kata rumah saya gila kat ceruk ni..sedih okeh..



6 Heart Beats:

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

tak ajak aku pun.tak pe.tak pe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

weh..sorry weh..aq igt ko tahu ade gathering ni..sorry :(

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply to comment]

sis..tajukk yg beranii..haha...bila baca story nice jugak kdg2 lepak ngn kwn2 tmbh2 yg sudh lama tak jumpaa;)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hehe..
berani ckt je..
2lah..lama gila dah xjmpa..
jmpa masing2 suma dah lain dah :)

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

rindu nak pi jalan2 kat i-city lagi~~

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

2lah..nak pergi lagi..cantik sgt ;)