Need Versus Want..

hai hai semua..

kenapa nak cakap pasal topik ni hari ni.?saja..suka..sebab rasa teringin nak cerita pasal ni..haha..

kan best jika ada bentuk badan yang slim lagi ramping gitu tiada lebihan-lebihan lemak a.k.a spare tyre bak fasha sandha..eh..saya mengimpikan bentuk badan begitu..gila..tapi bila mahu dapat sendiri tak tahu..

bagi orang yang badan nya bukan dilahirkan begitu..susah..semua saya dah pernah buat..diet gila-gila..makan nasi dua suap sehari yang lain minum air je bergelen-gelen....joging gila mak ai 4 km sehari..okeh..itu saya tipu..hehe..

tapi sedar diet cara macam tu kadang-kadang tak membuahkan hasil pun..sama jugak berat kau setakat turun pun 1 kg aja.. :p

kadang-kadang tertekan bila tengok orang lain yang dah kurus tapi makan sikit gila sampai nasik pun dia dah tak layan..memanglah tertekan sebab saya yang tak kurus ni pun gila nasik sehari tak makan nasik tak boleh hidup..sedih..sebab dia tak makan rasa tak nak makan jugak..

itu saja lah..

entry tak nak bubuh gambar sebab tak tahu nak letak gambar siapa..nak letak gambar fasha sandha nanti ada yang tak suka pulak..haha..

out dulu..badan letih hari-hari penat ke kelas yang full sampai petang..isk..



7 Heart Beats:

echah mashuri said... [Reply to comment]

samela...tgh menguruskn badan yg xkurus2..uishh

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

tulah..susah gila kot nak kurus ni..isk

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

nak kurus jugak~!!

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

anda dah memang kurus okeh..hehe :p

Che Armster said... [Reply to comment]

pernah terbaca kat mana tak ingat.. minum teh o setiap pagi akan memaintainkan berat badan

Kesimpulan: Patutla berat badan aku maintain tinggi tak turun-turun.. *sigh*

p/s: sori komen tiada kena-mengena..

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

nak kurus jugak...waaa....
p/s: cik tom pn xsuke letak gmbr fasha..jahatnye..haha..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

yeke..ala..taknak maintain..nak turun..hehe
cik tom:tahu xpe..sebab tu xnak letak..hehe