Tukar ShoutBox !



Salam bloggers..


Ini pun satu announcement juga..saya ni kuat betul kasi annoucement..haha.. :p

Dengan ini saya mengumumkan yang shoutbox saya yang dulu ada kat tepi atas sebelah kiri ni dah ditukar..ini pun sebab ada ramai yang wat report kata shoutbox saya sebelum ni susah nak dikesan..kesian korang kena main sorok-sorok dulu dengan shoubox saya tu baru boleh jumpa..hehe..



So pasnih sume orang klik kotak merah ini okeh..sorry semua sebab buat korang susah kena main hide and seek dengan shoutbox dulu...harap yang sekarang lebih clear dan mudah nak dicari..rajin-rajin lah bagik komen ya :))

Out dulu..babai..



7 Heart Beats:

ferra said... [Reply to comment]

wuuu nak link buleh? dun wori sy x copy bulat2. sile add sy kat fesbuk.. name - mish glory batu pahat gurl

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

okeh..bleh je..nanti saya add awak :)

ferra said... [Reply to comment]

huhu actually kalu awk add, t sy nak tukar link shoutb0x tu ngn awak hehe :P tringin gak nk shoutbox cggitu

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

saya dah cuba cari nama kt fb tapi xjumpa..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

http://mymijie.blogspot.com/2010/07/cara-membuat-shoutbox-dengan-ajax_05.html

ferra..ni link dia..

ferra said... [Reply to comment]

hekhek. dlu i nak wat tuto ni. tp ttangoh lak. adoi. xpelah. i stick ngn yg skrg jer

ferra said... [Reply to comment]

oh btw kite friend kat fb yer? pi blog i, then u click kat muke i yg kat side bar tu, t link troz kat fb i. tenks :)