Berpulas-Pulas..




Di saat ini..aku sedang berhempas terpulas
-pulas mengulangkaji pelajaran..sape suruh last minute baru nak study..eh..belum belum..final belum start lagi..baru test je esok...hehe..


Tapi hati punya lah tak senang sampai rasa esok macam nak jawab final..


Sebab ape aku cuak sang
at..??


Sebab banyak aku tak sentuh lagi..apetah lagi baca sentuh pun tak tu..banyak tahu..wa rasa nak give up pun ada ni..isk isk..


Doakan aku untuk Pharmacognosy esok..tu killer paper oke..every year ramai lagi yang failed dari yang lulus..-muka puca
t sebab cuak-




Kasihani lah saya Prof W
eber..We alway love you..hehe -bodek sikit-


14 Heart Beats:

ezzu said... [Reply to comment]

gudluck....hehehhee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

tq ezzu..hehe

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

good luck yunk!!

Ezao' Edogawa said... [Reply to comment]

all da best untuk test dan final nti. :)
shout box tak der ke?

Zulfadhli Isman said... [Reply to comment]

semoga berjaya!

aNiS tHe BumbleBee said... [Reply to comment]

gudluck!! jangan lupa doa byk2 key.. :D

GaDis CoMeL said... [Reply to comment]

best nya tidoooo dan tengok tv..... hehe..

Pinky Pixie said... [Reply to comment]

gd luck dear.. hehe. jgn jadi mcm yatie. study last minute.. huhu

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

cik tom :tq sangat2..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

Ezou Edogawa : arigato..hehe..eh..ada je..cuba cari betl2 :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

Zulfadhli isman : terima kasih :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

anis :okey..terima kasih atas dorongan itu..insya-allah..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

gadis comel : aiyak..jeles gila ni..aih..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

yatie : ala..same jugak lah saya study last minute juga..xboleh buang ni..isk isk