Rumah-Rumah Terbuka Terbuka !!




Kenapa rumah-rumah terbuka terbuka..hehe..ahh..saje je nak buat gempak sebab hari tu saya dan rakan pergi ke open house..bukan satu tapi 4 buah rumah dalam satu hari..!!


Gila kan..tak lah gila sangat mungkin rezeki murah namanya..hehe..bukan senang nak dijamu dengan makanan sedap-sedap macam ni..terima kasih lah kepada semua yang menjemput kami dan hidang makanan yang sedap-sedap..jasamu dikenang :)


Malas nak cerita panjang lebar..tengok gambar je sudah lah :p

si driver sempat berposing sambil bawa kereta..eh..bahaya ni..


gambar sebelum makan..ayu kan..hehe


gambar ketika makan..amik kau..hilang dah ayu sebentar tadi..


aiskrim yang tak sempat dimakan lalu cair di tangan..


posing sikit sambil cover perut yang dah over isi di rumah kedua..


rembat kereta sape lah korang ni..hehe



Last sekali..tuan tanah nak sibuk juga..ngehngeh..misteri !!




5 Heart Beats:

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

bestnya pi open house..terliur tgk makanan best...tuan tanah yang cun..hihi..

echah mashuri said... [Reply to comment]

nape xhalau kupu22 kat muka 2...intefrem tol la rame2 tuh...xnampak smpai tuan belog...hiihi

miZz_nizZ said... [Reply to comment]

haha..anis ni de foto fobia..tu cmni.yeke ko cmni anis?haha.aku dah byk kli rfresh blog ko..mmg aku psti xslp yg kiri ats ni yg shoutmix ko kn?tp xleh klik..nk gtau yg aku rjin gak klik,tp xleh tlis.huhu..haha

rara :) said... [Reply to comment]

RIANG RIA RAYA :)

ezzu said... [Reply to comment]

best g open house....
dpt mkn free...hehehehe