300th Followers




Sejak hari tu dah memasang niat yang saya akan buat special entry untuk mereka yang menjadi follower ke-300 untuk blog picisan ni..hehe


Dan orang nya ialah cik MIRANISA..tahniah..serba sedikit pasal dia yang saya tahu..dia seorang nursing student dan memang best lah baca blog dia penuh dengan experience hebat ye lah sebab kena duduk di persekitaran hospital yang meng"scary"kan tu..hehe


header Mira Nisa


Nak tempek gambar awak kat sini tapi takut pulak sebab tak tanya permission dulu..nak kenal dia lebih lanjut jom terjah Repek Repek Mira Nisa


p/s : Semangat buat entry orang lain punya followers beribu-ribu baru 300 nak kecoh..ha ha..biar lah saya sayang semua followers saya okey :)



11 Heart Beats:

Miranisa =) said... [Reply to comment]

Ouh tengkiu tengkiu :D

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hehe..sama2 :)

MELAH said... [Reply to comment]

dah 300 followers! tahniah

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

he he..tq2 :)

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

tahniah hanis!!
hebat!

.cik yaya. said... [Reply to comment]

hehe untuk follower 301 xnk wt ke?

ezzu said... [Reply to comment]

rmai nye follower..hehehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

cik tom : ala..followers cik tom lagi ramai ni..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

cik yaya : ala..oke saya bagi hadiah juga kat follower ke-301 saya ek..hehe..tq follow :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ezzu : xlah ramai mana..blog pun bosan ni..hehe

kerangRebus said... [Reply to comment]

tahniah2!-xpela tu..lame2 leh jadik 3000 lak kan ..:))