Motif Aku Belajar..




Salam..



Okay ada gap 7 hari untuk exam seterusnya boleh lah aku tarik nafas lega panjang sikit..tarik nafas..hembus nafas...ahhh..eh..tak..tarik nafas tak boleh panjang sangat sebab lepas ni paper killer bakal menjelma lagi..semua paper aku semester ni memang paper membunuh pun..dengan aku-aku terbunuh sekali dah..aih..


Welcome Cardiovascular System and Biotechnology..two papers more to go..after tu boleh enjoy..nga ha ha...tapi sebelum enjoy kena bersedia untuk muntah-muntah sambil baca nota dulu..


Selalu tertanya-tanya..sambil tengah belek buku..apa motif belajar sebenarnya?


Kenapa bila nak final baru terkedek-kedek nak baca nota buku segala lepas tu tahun depan bila lecturer tanya balik lupa sudah..


Sebenarnya sekarang kamu belajar sebab nak lulus periksa je..mengaku je lah.. :p





8 Heart Beats:

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

mari lah kita menuntut kerana Ilahi~
hihihi

ezzu said... [Reply to comment]

setuju dgn statement "blajar utk periksa..."hahaha..tp mcm mane pun blajar kena ikhlas n niat krn Allah...

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

anis :haha..itu niat utama..tapi kadang2 niat tu terpesong jugak bila beban terlalu banyak ni..isk isk

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ezzu : hehe..aah..niat kerana allah tu penting kan..tp sebenarnya xboleh lari juga sebab bila nak exam baru nak belajar ni..aih..rasa bersalah pulak

Atsuko Ichirou said... [Reply to comment]

setuju 100%!!
tak study hard, result tak gempak..
klu result tak gempak, keje gaji murah...
klu keje gaji murah, nak kawen grand2 tak dapat...
hurm...
kawen pon lmbt...
tak sabo da nie...
hehee...=)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

mak ai..
panjang kot..
xsabor jugak..hehe

eesyaheera said... [Reply to comment]

aku belajar untuk mak abah aku. tapi ada jugak terpersong sikit belajar untuk exam. haha

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

belajar kerana Allah terbaik!