Ada Orang Puji Moles Saya Lah..HEE



Terima kasih cik Echah sampai mention nama saya dalam entry....eh terkembang pulak aku seketika..ha ha..


Nak tahu lebih usha entry ini..

orang cakap mak aku keling.aku cakap mak aku melayu


Selama 21 tahun saya hidup belum pernah ada orang puji moles saya okay..echah orang pertama..bukan satu nak lima pun saya boleh bagi..sayang echah lebih ni..hee


aku dan moles..


Nanti ada pulak orang kata aku perasan..baru puji sikit nak kembang..biar lah..orang tak selalu dipuji begitu lah..he he..


Cuba orang dah selalu puji kau cantik kau comel..mesti kau lali kan bila dah selalu dengar orang cakap macam tu aje..dah tak heran dah kalau ada orang cakap kau cantik..


Eh teremo pulak..he he..dah tak nak cakap apa-apa lagi..


Bye Bye !

20 Heart Beats:

zazaw said... [Reply to comment]

mole pemanis mukee derr (:

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

kamoo comel! ^^

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

hihih
sy nak jugak laa mole kak zuhan..
nk stu
nak letak dkt dagu bahagian bawah
pheewwwiittt

echah mashuri said... [Reply to comment]

huuuhuh,,,mole mmg cntik la zue..pemanis wjh zue tuh!2 kelebihan zue la tu..hehe
echah lau pandang org 1st skali tgk ade mole x.lesung batu ke,telaga buruk ke.,xtgk..mst tgk thi lalat pemnis wjh dulu.

lagi xsngka buat entri psl ni plak..thnks sbb apprciate entry ecah!ecehhh...huuhu.

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

zazaw : yeke manis ni..ha ha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

aida azryn : comel ke?hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

anis : eh adik anis nak jugak nanti saya operate kasi stu mole kt anis..hee

za petrelli said... [Reply to comment]

hahah.. hai comel

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

echah : terharu kot echah mention nama sy..hehe

sy tengok org cantik bila dia putih..gg cantik dan hidung mancung..ewahh..hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

zaza : comel lah sangat ni..ha ha :P

eesyaheera said... [Reply to comment]

cukup lah aku ada mole kat dagu, leher, lengan dan baaaanyak lagi. haha

Zara Affendi said... [Reply to comment]

hoho. mole zara kat bahagian bawah dagu.. weee~ ^_^

Afzan Raihan Izzati Hamzah said... [Reply to comment]

haa publish pun gambar. comel doo (dah lali tak?) ;p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ee : ahaha..ala tapi kau ada lesung pipit aku jeles ni tau aku xde lesung pipit..ha ha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

zara : hehe..mesti cantik ni :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

afzan : xlali pun..lain lah ada org kata muka macam heliza ni..hee :)

Afiq Din said... [Reply to comment]

waaahhh...
kembang hidung

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

afiq din : kembang jugak lah..ha ha :p

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

tak tahu lak tuan belog ni cantik..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

tapak kaki : mana ada tuan blog ni cantik..tu gambar org lain lah..ha ha