TYVM Fatynx :)





-mood gedix dah datang-


Bagi yang selalu singgah belog ai ni mungkin ada yang perasan blog ai ni dah berubah bentuk,wajah,berubah segala-galanya lah..ha ha..yang tak perasan pun tak pe lah ai tak ambil hati pun :p


Semua dah berubah dari header ke disabled right click sampai reply to comment pun dia tolong buatkan..terimas banyak-banyak eh yuu susah-susah kan yuu je..ai suka sangat-sangat..he he


Semua ini atas jasa Cik Fatynx yang memang hebat dan handal dalam mengedit blog ni..ai respect gilak sama yuu weh..


sori ai cilok gambar dari FB yuu..he he


Ini lah orang nya..kawan ai dari sekolah menengah sampai sekarang..nanti bila-bila ai belanja yuu makan kat kedai bumbung biru Teluk Intan..dulu kita semua suka makan situ kan..ha ha :p


Mari terjah ramai-ramai blog dia..cantik gilak okay :)



12 Heart Beats:

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

Cepat promote blog aku plak.wakakaka

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@ღ TeRU²bOzUღ

nanti aku pomote blog ko lak..hee

echah mashuri said... [Reply to comment]

xkan xperasan..dulu bubble2..hehehe..
dah comey la dear:)

nnti suh dia buatkan utk echah lak..;p

Bit Zamri said... [Reply to comment]

dah cantik dah blog dia...hihihi~

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

this is sooo feminine... macam pelangi gitu..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@echah mashuri

ahaha..nanti sy suruh eh.tq echah :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Bit Zamri

hee..cantik ke ni..tq bit :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Tapak Kaki

mood feminine pulak sekarang..nanti next time nak imej gothic pulak..haha.. :p

suichi said... [Reply to comment]

ok sy terjah blog kawan kamu~~ yahuuu~~ hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@suichi

ahaha..terjah jgn tak terjah..hehe

Cik Tom said... [Reply to comment]

cantik gak..ptt la semua cam pelangi...