Wishlist Tertunda 22 Tahun Mungkin Akan Tercapai !



Salam..lama eh aku menghilang..tadaa..aku muncul kembali ni..sila eksited ! :p he he


Kalau nak tahu ini lah impian aku selama ni..22 tahun beb aku duduk berangan benda ni..at last mungkin jika tiada aral melintang mungkin tercapai jugak wishlist aku yang satu ni..


Sila jangan ketawa okay..aku serious ni..wishlist aku sejak dari sekolah rendah ialah ingin melalui Jambatan Pulau Pinang tu ! he he..


Betul memang sejak dilahirkan aku tak pernah pijak Pulau Pinang dan sekaligus memang aku tak pernah lalu dan nampak langsung jambatan tu depan mata kepala aku sendiri..grr..sadis eh..tu lah dulu ada rombongan sekolah rendah pergi Penang aku tak mahu ikut..aih..


Dan dulu reason utama aku bila apply matrikulasi aku letak Matrik Pulau Pinang sebagai first choice hanya disebabkan reason tu..tapi tak kesampaian pulak nak belajar kat sana..nampaknya tiada jodoh antara aku dan Pulau Pinang..ha ha..


Jambatan Pulau Pinang


Penang Bridge here I come !! poyo kot..


HabisdahniBai :)

9 Heart Beats:

ferra said... [Reply to comment]

okeh smoga tcapai cita-cita nak stadi sana. actually belajar mana-mana pon buleh. yg penting smnagt nak mnuntut ilmu tuh :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@ferra

hehe..pergi sane bukan wt ape pun..sebab ada game kt situ ! hehe

Shafiq Rosli said... [Reply to comment]

esk impian ko akan tercapai..hehe

silverlocket said... [Reply to comment]

sabaq wes, nanti pekena nasik kandaq!

miZz_nizZ said... [Reply to comment]

hahaha..akan tercapai..dnt wori..hehe..oic,idak kite stu mtrik la ye=)

Miss Yaty said... [Reply to comment]

wah! yaty pun tak penah naik jambatan pulau pinang...mesti best kan...

akhirnya impian zuhanis bakal tercapai ;)

bunga said... [Reply to comment]

semoga berjaya..:)

NARDtheNERD said... [Reply to comment]

kampung i kat penang...
hehe..
best woo naik jambatan..hehe.

Anonymous said... [Reply to comment]

ini sangat lawak! haha. comel gila impian kau

-eesyaheera malas nak sign in-