Sesi Bina Lemak Part Ke-500 !



Biasa lah memang kerja part time saya ternak lemak..mana tak menjadi-jadian lemak kau tu..grr..sesi bina lemak kali ni yang bertempat di Kenny Rogers di bandar XXX..sempat lah buat sesi potoshut sekali..ha ha..model kali ini..Nina Manis..


posing pemanas badan..




 amboi..eksited ko ye bila makanan dah sampai !



kenape muka model sampai jadi gitu..?ha ha


Siapa ni..? tiba-tiba je budak meja sebelah pun nak interfrem dalam sesi potoshut ni..sibuk betul..huh..


Selesai sudah sesi potoshut..rasa sangat seronok bila dapat jumpa dengan Nina Manis..bila-bila nanti kalau free kita buat sesi potoshut sama-sama lagi eh ! hee..


Salam..

3 Heart Beats:

Cik Ezy said... [Reply to comment]

lemak mmg suke kalo kite bela die lame2..
hehekk
best nye makan!!

echah mashuri said... [Reply to comment]

wahh..heee....nak jugak.mcm sdp jeee

eesyaheera said... [Reply to comment]

Kenny rogersssss. lama tak makan