Great Friends Are Alway There :D


Assalamualaikum..



Lama dah tak update belog woih..yelah serious saya busy gila sekarang..nak-nak exam lagi dua minggu..dengan last week penuh dengan test..next week dah kena present untuk research..bla bla bla..hari ni boleh lah tarik nafas panjang sikit..boleh lah nak update blog..he he..



Minggu hari jadi dah berakhir..tapi sangat indah sebab saya dapat jumpa dengan kawan-kawan lama..ada lah jugak 2-3 tahun tak jumpa..betul-betul rindu ni..akhirnya dapat jugak jumpa lepas macam-macam plan sebelum ni asyik cancel aje..



Pertama..berjumpa dengan kawan-kawan masa sekolah menengah memang jadi memori yang indah..dulu semua pakai tudung sekolah senget benget sekarang masing-masing dah makin stylo dah..keh keh..seharian berjalan-jalan di Mid Valley..lepas tu pergi KLCC..ponat den..






Yes..dan kami ke Kampung Baru jugak sambil menikmati Western food yang termurah dan sangat-sangat sedap di HR Steak House..korang yang tak pernah pergi WAJIB datang sini ok..




Dapat jugak aku interfrem masuk gambar ! :p



Kedua..akhirnya dapat berjumpa dengan kawan baik masa Asasi dulu cik Zafyrah Zaki yang tiba-tiba buat panggilan mengejut kata nak datang ambil saya dekat rumah..akibat 3 tahun tak jumpa..terus laju je keluar dengan dia walaupun esok nya ada test dan tak habis study lagi..ha ha..



Ko tetap sama je weh..maintain sengal-sengal ubi jugak macam dulu ! keh keh..







P/s : Ehh apasal tak pernah dengar cerita pun pasal filem Sekali Lagi ni..ada Shaheizy Sam lah..nampak macam best je..kena tengok ni ! :)

5 Heart Beats:

ferra said... [Reply to comment]

hai zuhanis. long time no see meh. belog makin improves.. oh jalan2 kat KLCC. ada PC fair kan

Cik Ezy said... [Reply to comment]

bestnye jln2..

psl cursor tu bkn cik ezy buat..
ade org tlg buatkn..
hee

najwa cherel said... [Reply to comment]

gamba tu xlengkap! sebab xde aq.. ;)

Afiq Din said... [Reply to comment]

minggu last mmg bz zu

sarah mohamad said... [Reply to comment]

dah pernah pergi kat HR. memang sedap dan mura jugak. hiks