Good Luck ! Saya BUSY BUSY BUSY !



As salam..



Nampak nya blog ini akan terabai mulai hari ini hingga habis last paper saya nanti ( 8.5.11)..dah mula rasa gelabah bila tenung nota yang tinggi menggunung tapi tak sempat nak baca lagi..bila tengok nota suci bersih tanda nya tak sentuh lagi.. T_T



First paper akan start pada 26.4 nanti..ada lagi dua hari untuk berusaha selagi boleh..pernah rasa nak give up tapi hey mana boleh mengalah cepat sangat :)



To kawan-kawan sekelas yang bakal menduduki exam..GOOD LUCK untuk kau orang semua..dan untuk student2 lain sebab ye lah sekarang kan musim exam..GOOD LUCK tuk kau orang jugak..berjuang lah hingga ke titik penamat ! peh semangat gila..



Sambung belajar..tarik nafas..hembus nafas..GO !

2 Heart Beats:

Firdani said... [Reply to comment]

good luck! lambatnye exam..huhu..sy dah abeh exam..:) study rerajin ye^^

CIK TOM said... [Reply to comment]

good luck sayam!all da best!